DeinzeOnline blijft uitbreiden!

Op de afgelopen gemeenteraad starten we op twitter met de hashtag #grdeinze. Een trend die al langer bezig is bij veel gemeenteraden in andere steden. Al vrij vlug werd dit door enkele politici opgepikt, en volgers buiten het stadhuis. Dankzij een zoek kunnen deze nog terug opgevraagd worden: http://twitter.com/search/realtime?q=%23grdeinze de meeste reacties ontbraken nog de hashtag #grdeinze. Dit krijgt zeker een vervolg.

Onze frontpagina willen we vullen verder vullen met info uit en rond Deinze. We hadden al de instagram foto’s uit Deinze, het lokale weer, en vanaf heden hebben we nu ook Uit in Deinze. Zo kan men nog sneller vinden welke activiteiten er in Deinze zijn.

Ook de 500 twitter volgers hebben we reeds bereikt, maar waarom onze facebook pagina niet volgen? Doe het dan nu, en blijf als de eerste op de hoogte: http://www.facebook.com/Deinzeonline

Heb je zelf nog info, of een tip dat ontbreekt op DeinzeOnline? Laat het ons weten!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...