Batjesmarkt Deinze

Na jaarlijkse gewoonte is er terug de batjesmarkt in de Guido Gezellelaan ingericht door de gebuurtedekenij Guido Gezellelaan Deinze, zoals ieder jaar is dit een drukke en leuke markt vol verrassingen. Dit jaar is het een jubileumeditie, deze 40ste batjesmarkt gaat door op zaterdag 4 mei van 10u tot 18u.

Batjesmarkt_Deinze

Ieder jaar groeit de batjesmarkt, ook dit jaar is dit niet anders. In de Kalkhofstraat zal er ook ruimte zijn voor de batjes. Op de Leiedam is er een bloemenmarkt voorzien en op het Sint-Poppoplein is er een kunstmarkt.

De harmonie van Deinze opent de markt, op tal van plaatsen zullen groepjes spelen en wordt er straatanimatie voorzien.

Interesse om deel te nemen, bezoek hun website – http://www.batjesmarkt.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...