Deinze bereikbaar?

De werken aan het op- en afrittencomplex van de E17 in Deinze zijn al bezig sinds begin maart 2012. Aanvankelijk liepen zowel de werken als de communicatie goed, maar in het najaar kwam daar verandering in. Door de barre weersomstandigheden liepen de werkzaamheden vertraging op en werden deze verlengd tot eind april 2013. “De weersomstandigheden van de voorbije maanden kon niemand voorzien”, klinkt het bij sp.a Deinze, “Maar, als uit de planning blijkt dat er dergelijke vertraging opgelopen wordt is het noodzakelijk dat ook de andere geplande werken rondom Deinze afgestemd worden op de werken aan het op -en afrittencomplex”. En daar knelt het schoentje volgens sp.a Deinze.
“Vanaf volgende week zal het voor de Deinzenaar een heuse opdracht worden om richting Gent te rijden. De werken aan de oprit van de E17 zijn nog bezig, er zijn werken op de Karel Picquélaan en Leernsesteenweg waardoor het moeilijk wordt via Drongen Gent binnen te rijden en daar bovenop starten er maandag ook nog werken op de N43 in Sint-Denijs-Westrem”, zegt Freija Dhondt, gemeente- en provincieraadslid voor sp.a. “Dit is totaal onverantwoord, hoelang zullen de Deinzenaren de komende weken in de file moeten staan om naar hun werk te gaan?”.


Archiefbeeld E17

Sp.a Deinze trekt dan ook aan de alarmbel en roept het stadsbestuur op om snel samen te zitten met het Vlaams Gewest om een oplossing te zoeken. Om dergelijke problematiek in de toekomst te vermijden zal sp.a Deinze ook haar vertegenwoordigers in het Vlaams Parlement inlichten van deze omstandigheden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...