Stookolieactie “Samen staan we sterk” was een enorm succes

CurieusDe voorbije weken organiseerden Curieus Deinze en Petegem terug een samenaankoop van stookolie. De actie wordt tweemaal in het jaar georganiseerd. Op die manier wil Curieus de inwoners uit Deinze en omgeving meer financiële ademruimte geven.
Elk jaar zien we dat de prijs van stookolie stijgt. Voor heel wat gezinnen wordt het moeilijk om de zware energiekost te dragen. Door samen stookolie aan te kopen kunnen we de prijs drukken. Ook gezinnen die maar een kleine hoeveelheid bestellen kunnen meegenieten van de kortingprijs .Bestel je minder dan 2000 liter dan betaal je anders nog eens extra op de prijs per liter. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat ook deze mensen kunnen meegenieten van de goedkopere prijs.
Ann Gunst: “Deze actie was een groot succes. Wij zagen het aantal deelnemers gevoelig stijgen. Er werd voor 99100 liter mazout besteld. Heel wat mensen toonden interesse om deel te nemen aan onze volgende samenaankoop in het najaar.
Wie deelnam kreeg zijn stookolie een 8% goedkoper. Zo bespaarde men gemiddeld 70€ op zijn factuur.”
Deed je nu niet mee, maar heb je interesse om bij de volgende samenaankoop mee te doen. Dan kan je jouw gegevens na laten op ons emailadres [email protected] , of via de rode telefoon 0496/17 83 58

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...