#Fotowedstrijd Natuurfotografen opgelet!

Natuurpunt Deinze plus zet samen met Foto Video Gsm Mac Deinze een jonge traditie verder en nodigt enthousiaste amateurfotografen uit om mee te dingen naar de prijs voor de beste natuurfoto.

2013_Deinze plus fotowedstrijd

Deze keer verwachten we u met het fototoestel in aanslag in de regio ‘Vlaamse Ardennen’ bestaande uit Deinze en deelgemeentes, Olsene, Machelen, Ronse, Schelde-Leie, Zingem en de Zwalmvallei.

Wat moet u bij deze editie voor de eeuwigheid vastleggen? Het thema moet betrekking hebben op de mens en natuur in de meest ruime zin. Voor uw camera kunnen personen wandelen, fietsen, werken, spelen, slapen …. of gewoon genieten in een groene omgeving die ‘natuur’- lijk centraal staat.
Digitale foto’s worden in HD in JPG formaat gemaild naar [email protected]. Alle foto’s moeten in ons bezit zijn voor 1 augustus 2013. De digitale foto’s komen gedurende de wedstrijd op de website te schitteren van Deinze plus. Van analoge kleurfoto’s (13 x 18 cm) genieten wij ook en die stuurt u of geeft u af bij: “Natuurpunt Deinze plus (secretariaat), Blekerij 96, 9800 Deinze” met vermelding ‘Fotowedstrijd Deinze plus’. Voeg bij de foto een titel, korte uitleg, plaats van actie met uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail. Elke deelnemer kan 2 foto’s indienen waarvan slechts één mag meedingen voor het eindklassement.

En hopelijk valt u in de prijzen natuurlijk!
Er zijn 2 categorieën: Jeugd (-18 jarigen) en Volwassenen. De 1ste prijs in de jeugdcategorie bedraagt een waardebon van 50 euro en voor de fotokampioen onder de volwassenen is er een heuse Nikon Fieldscope kijker te winnen. Er is trouwens ook een publieksprijs voorzien in de vorm van een waardebon: iedereen die de website bezoekt kan – eenmalig ! – op zijn favoriete foto stemmen. Dus vergeefse moeite de ganse familie aan te sporen 10 keer te klikken op een geslaagde close-up van uw nichtje met die schattige brulkikker … De uitslag wordt bekend gemaakt op het avondfeest van Deinze plus in augustus 2013.

Lees best het reglement ‘Fotowedstrijd 2013’ van Natuurpunt Deinze plus en Foto Video Mac Deinze er nog eens na op www.deinzeplus.be.

Let wel! Als natuurliefhebber respecteert u ten alle tijde de geldende gedragsregels binnen elk natuurgebied. Verlaat geen paden om foto’s te nemen. Het fotograferen van nesten en broedgevallen is trouwens verboden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...