DeinzeOnline

Inschrijvingen #sportkampen in Deinze terug een succes

Niet enkel in het verkeer aanschuiven maar ook aan de inschrijvingen van de sportkampen van stad Deinze.

Meer dan 150 mensen zaten deze namiddag te wachten tot er gestart werd met de inschrijvingen voor de sportkampen van stad Deinze. Sommige mensen zaten reeds te wachten op de genummerde plaatsen van voor de middag. Ik zelf ook ‘slachtoffer’ zag op twitter rond 14u dat er reeds 20 mensen zaten te wachten. Als goede huisvader direct vertrokken om onze zoon ook in te schrijven voor 2 weken zomerkamp. Rond 14u45 was ik de gelukkige bezitter van stoel nummer 31, om 19u werd een ‘officieel’ volgnummer uitgereikt.

Een paar zomerkampen zijn reeds volzet, morgen kan via e-mail en via telefoon ook nog gereserveerd worden voor een paar zomerkampen. Meer info hier.