Lenteconcert harmonie Deinze

Een nieuwe lente klinkt als muziek in de oren. Op 20 april 2013 brengt het Harmonieorkest Deinze onder leiding van Kenny Van Heuverswijn om 20u in zaal De Rekkelinge een lenteconcert: Legends.

Harmonieorkest Deinze DSC_1984

Het avondvullend programma zal zeer gevarieerd zijn, van filmmuziek tot bewerkingen van populaire pop- en jazzsongs. Passende achtergrondbeelden zullen de muziek vergezellen. Aansluitend op het concert is er nog tijd voor een gezellige babbel en bubbel. Een kaartje kost in voorverkoop 8 euro, aan de deur betaal je 10 euro (kinderen tot 12 jaar kunnen gratis binnen).

Kaarten kan je in voorverkoop bestellen bij [email protected] of bij de voorzitter Luc Cornelis: 09/380 47 29 of 0497/40 10 48. Voor voorverkoop kan je het bedrag storten op het rekeningnummer 068-2288678-87. Kaarten zullen klaar liggen aan de kassa.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...