Opendeur De Sterrebloem

De Cera-foundation steunde dit jaar De Sterrebloem om fietsjes te kunnen aankopen voor op de speelplaats. Tijdens het opendeurfeest dat doorgaat op zondag 21 april, vanaf 14u wil De Sterrebloem daar speciale aandacht aan schenken en de fietsjes officieel inrijden. De Sterrebloem nodigt u ook graag uit op dit feest.

opendeur_deSterrebloem

Naast het inrijden van de nieuwe fietsjes, is er nog veel meer te beleven. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk dat de school z’n deuren opent en dat iedereen die interesse heeft in hun manier van werken en onderwijzen, eens kan komen kijken. Naar jaarlijkse gewoonte zal ook het touwtrektornooi terug doorgaan en voor het eerst wordt een Kubb-tornooi georganiseerd.

Meer info hier De Sterrebloem

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...