#Muurfuif #KSJ Petegem voor de eerste maal in de #Brielpoort

De jaarlijkse Muurfuif van KSJ Petegem gaat dit jaar door in de Brielpoort, dit op 27 april.
Sam de Bruyn (StuBru), Gunther D (StuBru), Les Mecs en DJens komen draaien. De deuren zijn open vanaf 21u en er is Happy Hour tot 22u. Een cocktailbar is aanwezig en zoals vorig jaar zijn er terug de XL pinten. Nieuw dit jaar is het VIP arrangement.

Waarom in de Brielpoort, de renovatie aan de huidige lokalen achter de Palaestra laat niet toe om er naast een grote tent op te bouwen voor deze fuif. Deze editie is trouwens ook een feesteditie, de Muurfuif is aan zijn 20ste editie toe.

Vorig jaar waren 1600 feestvierders van de partij, dit jaar met de jubileum editie wordt gehoopt op nog meer feestvierders.

Muurfuif 2013

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leiding van ksj petegem en in de Saga (5 euro in vvk, 7 euro add), VIP kaarten kosten je 25 euro.

Dit vind je misschien ook leuk...