Vanthilt on Tour in Deinze! #vanthiltontour

Na de start van Gent-Wevelgem, start de zomershow van Marcel Vanthilt ook in Deinze. Deze zomer zal hij als een ware rockheld tien weken lang door Vlaanderen trekken. Elke week strijkt hij met zijn karavaan neer in een andere Vlaamse stad. Tien enthousiaste steden zullen hem met open armen ontvangen waaronder Deinze.

VanthiltOnTour2013

Iedereen welkom dus in Deinze op 3, 4, 5 en 6 juni!

“De stad betaalt 30.000 euro en wil hiervoor twee derden ophalen via sponsoring van bedrijven en horeca. Bovendien komt de ganse equipe van Marcel Vanthilt een week lang logeren en worden er ook reportages gedraaid vanuit Deinze. 

Burgemeester Jan Vermeulen: “Het is net nu dat we hierin moeten investeren. Deinze was meer dan een jaar onbereikbaar omdat de afrit aan de E17 afgesloten is. Intussen investeerden we flink in de binnenstad, die zeker mag gezien worden. Mensen zien het op tv of komen mee genieten van de live show. Ze ontdekken de stad en komen nadien nog eens terug. We tonen de stad in een mooie periode.”

Ook schepen voor lokale economie Bruno Dhaenens (Open VLD) is een tevreden man. “Dit is volgens mij een unieke kans om onze stad en haar winkelapparaat een nieuwe boost te geven en in de kijker te zetten. Diverse studies wijzen uit dat het effect van een dergelijk evenement meer dan een maand aanhoudt. De lokale handelaars kunnen hierop ten volle inspelen door allerhande acties in het thema Marcel Vanthilt op te zetten.” Deinze zal dus een week lang in primetime te bewonderen zijn op nationale televisie.” Info: deinze.be

Andere weken waar de show te gast is:

9 – 13 juni: Ronse
16 – 20 juni: De Haan
23 – 27 juni: Maasmechelen
22 – 25 juli: Genk
28 juli – 1 augustus: Zeebrugge
7 – 8 augustus: Veurne
11 – 15 augustus: surprise
18 – 22 augustus: De Panne
25 augustus – 1 september: Geraardsbergen

Dit vind je misschien ook leuk...