Deinzenaar wordt ondervoorzitter Toerisme Leiestreek

Op zijn algemene vergadering van 6 mei 2013 heeft Toerisme Leiestreek zijn dagelijks bestuur vernieuwd. Dat is gebruikelijk bij het begin van een nieuwe legislatuur. In Kortrijk werd Steven Van de Putte aangesteld tot eerste ondervoorzitter. Tweede ondervoorzitter is Rudolf Scherpereel, eerste schepen van Kortrijk. Nieuwe voorzitter van de toeristische federatie is de burgemeester van Deerlijk, Claude Croes. Toerisme Leiestreek behartigt de toeristisch – recreatieve belangen van 28 Leie – gemeenten in West – en Oost – Vlaanderen. Aan Oost-Vlaamse zijde zijn Gent, Deinze, Nazareth, Zulte, De Pinte en Sint – Martens – Latem lid van de organisatie.

Steven Van de Putte

Steven Van de Putte

Toerisme Leiestreek werkt ook nauw samen met het Franse Rijsel. Steven Van de Putte, die ook zetelt in de raad van bestuur van de VVV Leiestreek (de de toeristische vereniging rond Deinze, Zulte en Sint – Martens – Latem), is 37 jaar en studeerde klassieke filologie in Gent. Hij zetelt voor Open VLD in de gemeenteraad van Deinze. Voor Van de Putte is deze aanstelling een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan. “De Leiestreek heeft ontzettend veel toeristische troeven en wordt almaar populairder als bestemming voor kortvakanties en zakenverblijven. Ik beschouw het als een grote eer dat ik van dichtbij zal kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling van een belangrijke culturele en economische sector in onze streek. “Steven Van de Putte werd dit jaar ook herkozen als ondervoorzitter van I.V.M., de intercommunale voor integraal verantwoord milieubeheer en de verwerker van het huishoudelijk afval in onze regio. “De beide activiteiten kunnen elkaar positief versterken. Zo hoop ik te kunnen meewerken aan projecten rond afvalpreventie en toerisme in de Leiestreek”, besluit Steven Van de Putte.

Website: www.toerisme-leiestreek.be

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...