Resultaten bevraging Deinzeonline

Als inwijkelingen in Deinze, wilden we 5 jaar geleden Deinze beter leren kennen. Online bezig zijn, en vooral nieuwtjes en weetjes uit de regio verzamelen en online brengen. Op deze manier kregen we voeling met een stad in beweging. De stad evolueerde, en wij ook. We geraakten echte deinzenaren, met passie voor onze stad.

We doen deinzeonline dan ook voor de fun, en voor de deinzenaren. We zijn online bezig, social media, enz… en vooral we hebben reeds fijne nieuwe mensen leren kennen in de regio.

We dwingen ons echter ook om regelmatig iets te brengen, het mag geen doodse site worden. En daar vringt het schoentje. Want als een hobby project een (eigen) verplichting aan het worden is, is het plezier er eigenlijk wat af.

We halen dagelijks vlot de 450 bezoekers welk voornamelijk uit Deinze komen, met zelfs pieken van 1.500 bezoekers.
We zijn graag actief op snelle media zoals Twitter, facebook, waar we soms meteen interactie opmerken.

We zijn echter een kleine groep medewerkers en hebben nog diverse leuke en orginele ideeën voor deinzeonline. Maar we moeten bekennen, het ontbreekt ons nogal eens de tijd tussen het familiale en professionele leven. We kijken ook graag naar een van onze grotere voorbeelden www.gentblogt.be waar een vlotte samenwerking mogelijk is tussen stadsdiensten, verenigingen, activiteiten allergaande en een ruime groep medewerkers welk verslag uitbrengen wat er leeft in hun stad.

De resultaten van onze bevraging waren dan ook voor ons een meer dan verwacht positief signaal.

InfoGraphic_01

Klik op het beeld voor een grotere versie

Soms denken we er wel eens over om te stoppen met deinzeonline, maar de respons op de bevraging doet ons besluiten om zolang we kunnen er verder mee door te gaan.

We kunnen echter maar 1 grote oproep doen. Deinzeonline is niet mogelijk zonder jullie. Heb je een activiteit in Deinze, heb je foto’s van een activiteit, een mening, bedenkingen, opening nieuwe zaak,…. laat het ons weten! Op [email protected] verwelkomen we jullie inzendingen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...