#Vanthiltontour van start met proefopname

Deze avond (vrijdagavond) ging de proefopname door van Vanthilt on Tour in Deinze, de tent zal vol met mensen die zich vooraf hadden geregistreerd. Verschillende kijklustigen kwamen een kijkje nemen rond de tent. Om het publiek te amuseren is er buiten een ’trampeze’ geplaatst, wie het langst aan deze ’trampeze’ kan blijven hangen wint een t-shirt.

We zagen dat het in orde was, dus we vermoeden dat er volgende week bij iedere uitzending veel volk zal aanwezig zijn. Donderdagavond is er trouwens na de laatste uitzending een afterparty op de markt.

2013-05-31 21.35.54_vanthiltontour

2013-05-31 21.48.41_vanthiltontour

2013-05-31 22.54.54_vanthiltontour

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...