Afterparty met Vanthilt op donderdag 6 juni

Het publiek dat Vanthilt on Tour meevolgt via het grote videoscherm op het Sint-Poppoplein kan zich vanaf 4 juni verwarmen aan de vuurkorven die er zullen staan. Verder wordt er door de horeca van de Markt een dranktent voorzien vlakbij de circustent van Vanthilt on Tour. Op 6 juni wordt er op de Markt een groot videoscherm voorzien waarop de liveuitzending meegevolgd kan worden. Na de laatste uitzending in Deinze op 6 juni volgt een spetterende afterparty in het gezelschap van Marcel Vanthilt.

2013-05-31 22.54.54_vanthiltontour

Vuurkorven en dranktent
Ook al staat de zomer voor de deur, toch bleek het tijdens de eerste uitzending van Vanthilt on Tour op maandag 3 juni te koud voor het publiek dat meevolgde op het grote videoscherm op het Sint-Poppoplein. Het stadsbestuur voorziet daarom vanaf 4 juni vuurkorven om het aangenamer te maken om een uitzending live mee te maken. De warme temperaturen zullen ongetwijfeld dorstige kelen met zich meebrengen. De horecazaken van de Markt werden daarom aangeschreven door het stadsbestuur om een dranktent vlak naast de circustent van Vanthilt on Tour uit te baten. Die komt er vanaf 4 juni en is tot en met donderdag 6 juni open van 21 u tot 22u30 (einde uitzending). Er zal koffie, Filliers en frisdranken te verkrijgen zijn.

Spetterende gratis afterparty
De laatste uitzending in Deinze zal op 6 juni te volgen zijn op een groot videoscherm op de Markt. Dit scherm wordt gesponsord door het Sportfonds Deinze. Na de uitzending wordt meteen gestart met een spetterende gratis afterparty, een samenwerking tussen de horecazaken van de Markt en stad Deinze. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door vier jonge Deinse talenten: DJ La Nemo (bekend van o.a. de afterkaandels en 1000 km Kom op tegen kanker), DJ Peirzy (bekend van o.a. Brieljant, Qubus oudejaar en Brielpoort) en J-Castle b2b Kablamo (bekend van o.a. Topradio, Le Bleu Gent en No Stress). De afterparty zal tot middernacht duren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...