Ga met vtbKultuur Deinze naar Wizard of Oz

Romantiek, dramatiek, spanning en spektakel zijn de vaste ingrediënten van de Festivaria Openluchtmusicals die om de twee jaar het culturele hoogtepunt vormen van de Vlaamse zomer. Deze mix van pakkende acteerprestaties, enthousiaste vrijwilligers, technische hoogstandjes en spectaculaire effecten wordt sterk geapprecieerd door pers en publiek. Het “theater op het water” heeft dan ook zijn vaste plaats veroverd in het Vlaamse culturele landschap.

Zomer 2013 neemt Festivaria u graag mee op de “yellow brick road” naar het Magische Land van Oz aan het donkmeer. Waar niets is wat het is, waar droom en realiteit verrassend in elkaar verweven zijn. Een fantasiefeest voor groot en klein, een kleurrijk muzikaal spektakel vol betovering en emotie.

Wizard Of Oz vtbKultuur Deinze

vtbKultuur Deinze reserveerde plaatsen voor de voorstelling van zaterdag 31 augustus 2013 om 21 uur. Afspraak aan het Station van Deinze om 19.30 uur.

Deelnameprijs: 45 euro; leden van vtbKultuur en VAB en houders van een vtbKultuurpas betalen slechts 40 euro.

Inbegrepen in de deelnameprijs: autocarvervoer, gereserveerde plaatsen, reservatiekosten en reisleiding.

Vooraf inschrijven en betalen kan uitsluitend in het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...