Reeds 500 leden voor Natuurpunt Deinzeplus

Dit jaar is afdeling Natuurpunt Deinzeplus één van de snelstgroeiende van het land. Elke week komt er wel een nieuw lid bij. Zo keek men de laatste maand reikhalzend uit naar het 500 lid en dat werden Kurt, Kathy, Merel en Lotte uit Ten Bossche te Deinze. Dit gezin werd speciaal voor de gelegenheid uitgenodigd voor een persoonlijke wandeling in de Blekerij in Zeveren. Dit stukje natuurgebied is het paradepaardje van de afdeling en staat momenteel op zijn mooist. Ook de Deinse schepenen Bart Van Thuyne en Bruno Dhaenens kwamen het gezin persoonlijk feliciteren.

Natuurpunt DeinzePlus lid 500

Na de wandeling paste een drankje en een hapje, maar dan wel in de stijl van Natuurpunt: genuttigd midden in een bloeiende weide. Op de vraag wat hen heeft overtuigd lid te worden van Natuurpunt, antwoordde Kurt ‘ Natuur is de laatste jaren erg verschraald, we willen ons steentje bijdragen om het stukje natuur dat overblijft te behouden. We zijn al lang natuurliefhebbers op diverse vlakken, maar om één of andere reden nog geen lid van een natuurvereniging. Bij deze is dit rechtgezet.’ Van harte proficiat aan dit gezin (en dank aan de 499 andere leden is hierbij zeker ook gepast).

Natuurpunt DeinzePlus lid 500

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...