De Kleurenplaneet wint met de basissschool “Tutti Frutti” wedstrijd

Basisschool De Kleurenplaneet neemt al verschillende jaren actief deel aan “Tutti Frutti”, het Vlaamse project rond schoolfruit.
Hilde D’Haeseleer, directeur: “Op onze school eten de kinderen iedere dag een stuk fruit en op donderdag eten alle leerlingen samen een lekker stuk fruit als tussendoortje vanuit het Tutti Frutti project.”

De Kleurenplaneet - Het drakennest

Juf Angelique: “Elke klas van een basisschool die deelneemt aan Tutti Frutti, kan meedoen aan de Tutti Frutti-wedstrijd. De kinderen brengen elke dag een stuk fruit mee en plakken zo de Tutti Frutti kalender vol. Wij kregen donderdag bezoek van ‘mevrouw Tutti Frutti’. Ze verraste de kinderen van het 2de leerjaar met grote rode springballen van Jommeke voor elk en een diploma.”
Sabrine Verzele, directeur: “Tutti Frutti is een Vlaams project van Logo gezond + rond fruit. De gewoonte om elke dag op school een stukje fruit te eten wordt vanzelfsprekend en iedereen doet mee. Op het einde van de dag sprongen alle kinderen vrolijk de klas uit op hun springbal! “

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...