Consumenten kunnen krachten bundelen, ook in Deinze

Na West-Vlaanderen mag nu ook Oost-Vlaanderen kennis maken met Samen Sterker. Deze consumentencoöperatieve, een initiatief van sp.a, ABVV, Bond Moyson, COOP, Curieus en Linx+, maakt het mogelijk voor consumenten om in groep aankopen te doen. Via deze groepsaankopen bundelen we de belangen van zoveel mogelijk Oost-Vlaamse gezinnen om zo een betere prijs voor producten af te dingen.

samen sterker

Ook sp.a Deinze stapt mee in deze coöperatieve. “Wij hebben al een lange geschiedenis met het organiseren van groepsaankopen voor stookolie”, aldus Ann Gunst, coördinator van de stookolieactie van curieus Deinze en Petegem. “Hierdoor konden in het verleden gezinnen vaak honderden euro’s uitsparen op hun eindfactuur. Wij zijn dan ook laaiend enthousiast om uit te breiden naar andere producten, gaande van groene stroom, tot brandhout en zelfs autoverzekeringen.”
Edelbert Masschelein: “Met Samen Sterker willen we de coöperatieve gedachte terug aanwakkeren. We zijn trots op die traditie en willen de koopkracht van de mensen garanderen. Iedereen is welkom!”
Wil je inschrijven op één van de groepsaankopen, wens je wat meer informatie over dit initiatief of wil je mee coöperant worden? Neem dan snel contact op via [email protected] of op onze rode telefoon 0496 178 358.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...