GroenRood verzoent het Noorden en het Zuiden

GroenRood verzoent het Noorden en het Zuiden.jpg

Al jarenlang schenkt GroenRood Oxfam Wereldwinkel wijn, fruitsap en frisdranken op zijn manifestaties. Ze steunen daarmee de Fairtradewerking van de OWW. Een eerlijke en directe handel met de producenten uit het Zuiden is de beste manier om aan ontwikkelingssamenwerking te doen.

Dit jaar kocht GroenRood ook verschillende kartonnen wijn ten voordele van de Voedeslbank. Deze wijn is te koop in AD Delhaize en wordt verkocht ten voordele van de voedselbank Deinze. De ondersteuning van de lokale voedselbanken is in deze tijden van financiële crisis belangrijker dan ooit.
In januari, op de nieuwjaarsreceptie van GroenRood, brengen we graag het beste van het Noorden en Zuiden samen. Het nieuwe jaar solidair met de hele wereld inzetten: als dat geen mooi voornemen is…

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...