#Jumping ruiterkomitee Deinze

Op 27 en 28 juli pakt het Ruiterkomitee Deinze opnieuw uit met haar jaarlijkse Jumping tijdens de Deinse Feesten. Na de, door het regenweer, verkleinde versie van vorig jaar, staat er nu terug een vol weekendprogramma voor u klaar.

jumping foto 2

Op zaterdag 27 juli wordt Jumping Deinze geopend om 14u met een aantal nieuwigheden. Zo is er voor het eerst een 2de handsbeurs voor ruiter- en paardenmateriaal en een veteranenproef. De veteranenproef is voor ruiters ouder dan 40 jaar en wordt verreden op een hoogte van 90 cm. Terug van weggeweest, starten de Belgische studentenruiters terug op onze terreinen op hoogtes van 90 cm en 110cm. Ook zal er een unieke ‘Masters’ plaatsvinden, met als motto “the sky is the limit”.

Zondag 28 juli gaat de competitie verder vanaf 9u in samenwerking met subprovinciale jumpingorganisatie HRVV. Zoals jaarlijks is de ‘Derby Stad Deinze’, een jachtrit op een hoogte van 115 cm, dé publiekstrekker van de dag. Deze uitdaging voor paard en ruiter zal plaatsvinden omstreeks 15u. Op zondag organiseert het Ruiterkomitee een VIP-lunch aan 40€ p.p. met uitgebreid aperitief,côte à l’os en dessertbuffet. In de gewone tent is er warme beenhesp met frietjes aan 13€ p.p. Reserveren is voor beiden verplicht via [email protected].

Jumping Deinze vindt plaats op de jumpingterreinen van Brielmeersen (aan parking KMSK Deinze) en de toegang is volledig gratis. Voor de kinderen is er een springkasteel aanwezig.
Lid worden van Ruiterkomitee Deinze vzw? Naast de Jumping en Sint-Hubertusviering organiseren ze tweewekelijks groepslessen en wandelingen op verplaatsing in een gezellige sfeer.
Voor meer informatie: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...