#Maesmusiccargo op vrijdag 20 september in #Deinze

Net zoals vorig jaar doet Maes en Studio Brussel terug Deinze aan met zijn Maes Music Box. Vorig jaar op 14 september waren ze bij ons te gast op de markt in Deinze met “School is cool”. Het concept van de container is aangepast, dit jaar wordt met een heus 39 meter lang schip verschillende steden in Vlaanderen aangedaan waaronder ook Deinze. Op de website van Maes staat nergens een datum wanneer Deinze aan de beurt is, alsook staan nergens de steden vermeld. Maar een tweet van onze burgervader laat ons niet twijfelen.

 
Welke randactiviteiten er nog zullen plaats hebben? We blijven onze burgervader volgen, allicht volgen er nog tips!
Meer info op de Facebook pagina van https://www.facebook.com/MaesPils

Datum van 20/9 is ook terug te vinden op de StuBru website.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...