#Opera Don Giovanni #kasteel #Ooidonk

Kasteel Ooidonk 6 en 7 september 2013

foto-ooidonk1

Dramma giocoso in twee bedrijven van Wolfgang Amadeus Mozart. Italiaanse libretto van Lorenzo Da Ponte. Gecrëeerd in het Nationaal theater van Praag op 28 oktober 1787. Mis deze zomer de meest verleidelijke opera: Don Giovanni van Mozart, vooral niet. Maak u klaar voor een uitzonderlijke lyrische avond in het decor van uw keuze ! Het zachte decor van amoureuze ontmoetingen voor de achtergevel van het kasteel van Bois-Seigneur-Isaac, ridderlijke sfeer op de binnenkoer van het Prinsbisschoppelijk Paleis of het indrukwekkend kasteel Ooidonk?

Uw zomerafspraak vindt plaats met het meesterwerk van Mozart, met de vindingrijke en originele regie van Manon Savary en Patrick Poivre d’Arvor, zowel een getalenteerde journalist, schrijver en kunstenaar, en onder de muzikale leiding van Yannis Pouspourikas, dirigent van de Vlaamse Opera. Laat u betoveren door de emoties van één der grootste mythes, DON JUAN.

Een palet van talentvolle solisten in de belangrijkste rollen
Pierre Doyen – Don Giovanni
Fabienne Conrad – Donna Anna
Jonathan Raman – Don Ottavio
Lies Vandewege – Donna Elvira
Thierry Vallier – Leporello
Sabine Conzen – Zerlina
Gevorg Grigoryan – Commandatore/Masetto

Getrouw aan ons objectief als artistieke springplank voor jong talent werden audities gehouden in België, Frankrijk en daarbuiten. Het resultaat is een internationale rolverdeling van hoog niveau, zoals in de grote operahuizen, met een zo groot mogelijke visibiliteit voor onze nationale artiesten.

Info & tickets: 02 / 346 93 93 of www.070.be
Prijs: Individuele tickets: 30 – 35 euro
Formule “passie”: 55 euro
(zitplaats 1e categorie, parking, programmaboek en Open Bar in de tuin van het kasteel vanaf 19u45)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...