Het Ruiterkomitee Deinze bereidt zich voor op een topeditie van #Jumping Deinze

Niet alleen de weergoden zitten de organisatoren goed mee, ook de belangstelling bij de ruiters is groot.

jumping foto 2

De unieke graspiste en het mooie kader van Jumping Deinze genieten duidelijk de aandacht van vele paardenliefhebbers.
Op zondag alleen al zullen 280 deelnemers starten in de verschillende proeven. Het hoogtepunt van de dag, Derby Stad Deinze, mag op een indrukwekkende startlijst rekenen. Zaterdag is de sfeer verzekerd met 3 studentenproeven en een veteranenproef.

Jumping Deinze start op zaterdag 27 juli om 14u met een 2de handsbeurs paardenmateriaal, studentenproeven en een veteranenproef. Op zondag 28juli start de wedstrijd om 8u, met als hoogtepunt van de dag Derby Stad Deinze omstreeks 15u30. De wedstrijd gaat door tot 22u. Toegang tot het terrein is gratis, restauratie aanwezig. Meer informatie op [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...