Terug waterlek in #Astene

Update: Waterleidingproblemen opgelost

Voor de derde maal dit jaar kampt Astene met waterleidingsproblemen. Rond 7u deze morgen werd het lek op de Emiel Clauslaan opgemerkt en wachtte de brandweer van Deinze op een herstelploeg van TMVW. In dit weer kan dit wel voor de nodige problemen zorgen. Het fietspad in Astene is onderbroken en TMVW doet reeds het nodige om het euvel zo snel mogelijk op te lossen.

Deze voormiddag zal er zeker geen water meer zijn. Blijkbaar is er geen ’tussensluitstuk’ en moet een heel lang stuk op de Emiel Clauslaan zonder water gezet worden, dit met de nodige hinder voor bewoners, handelszaken en restaurants.

Astene water foto-1-(1) Astene water foto-2-(1)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...