Supporteren we in de Voice van Vlaanderen terug voor iemand uit Deinze?

Terug is er een mogelijkheid dat iemand uit onze regio meedoet met de Voice van Vlaanderen, vorig jaar hadden we Theo Dewitte uit onze regio. Dit jaar doet Emmeline Van Maldeghem uit Deinze mee met de online audities.

emmeline van maldeghem DSCI0625

Haar grootste passie en hobby is zingen, in september start ze haar 3de jaar muziekschool voor zang. De online audities van de Voice zijn gestart en via het internet kan gestemt worden, hoe meer stemmen hoe dichter bij de echte audities. Voor de auditie van de 19 jarige Emmeline Van Maldeghem uit Deinze kan gestemt worden via deze link. http://auditie.thevoice.vtm.be/auditie/emmeline Hier zingt ze een liedje van Mariah Carey & Whitney Houston, When you believe.

Stemmen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...