Strenger toezicht op foutparkeerders in stadscentrum Deinze

Vanaf vandaag zal de politie strenger toezien op foutparkeerders in het stadscentrum van Deinze.

Op plaatsen waar er een parkeerverbod geldt in het stadscentrum van Deinze en de parkeerwachters bovendien niet kunnen optreden, worden regelmatig misbruiken vastgesteld. Bepaalde wagens worden er een volledige dag fout geparkeerd. Daarom zal de politie vanaf heden strenger toezien op foutparkeerders in het stadscentrum van Deinze.

Verder wordt vastgesteld dat ondanks het mooie weer lang niet alle reglementaire parkeerplaatsen op de Markt bezet zijn. Bovendien zijn er voldoende plaatsen op de randparkings waar iedereen de volledige dag gratis kan staan. Opgelet: op de RAC-parking (hoek Brielstraat – Mouterijdreef) geldt een blauwe zone.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...