Vosselare put vanuit de hoogte

Het mooie zomerweer brengt heel wat mensen uit andere streken naar onze regio om te genieten van de mooie natuur en omgeving. Stefaan Lesage is zo iemand, hij kon het dan ook niet laten om onze streek mooi in beeld te brengen. Hiervoor koos hij Vosselare put uit, om met zijn Quadcopter en bijhorende GoPro camera de hoogte in te gaan en enkele prachtige luchtfoto’s te nemen van de omgeving.

Luchtfoto Vosselare put

Luchtfoto Vosselare put

Luchtfoto Vosselare put

Een quadcopter Phantom is een mini helicopter met 4 schroeven welk vanop afstand kan bestuurd worden en die een kleine lading kan optillen. Ideaal om er bijvoorbeeld een GoPro camera onder te hangen, op die manier kan vrij eenvoudig de omgeving in beeld gebracht worden. Waarvan we hier het bijhorende resultaat zien.

Dit vind je misschien ook leuk...