Morgen The Wolf Banes op @palmparkies in Deinze

Nu woensdagavond The Wolf Banes op Palmparkies in het kaandelpark te Deinze

The Wolf Banes uit Lier bestaan in 2013 welgeteld 27 jaar. Hoewel, daar moet je wel een stevige tussenpauze bij rekenen. Een opgemerkt debuut in 1986, een debuutalbum met George Kooymans als producer achter de knoppen en de rockklassieker ‘As The Bottle Runs Dry’ doen het beste vermoeden voor de jaren 90, maar helaas. In 1993 lijkt het al over and out. Niet getreurd, in 2010 komt er een onverhoopte reünie, meteen gevolgd door een nieuw album. Ook Monsieur Paul is er weer bij, je kent hem vast als de immer coole bassist van Triggerfinger. Kortom, let’s rock… (again). info: Palmparkies

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...