Werken #e17 schieten goed op

Na een paar dagen is bijna de volledige betonlaag verdwenen van de E17 Kortrijk-Gent in Deinze, de werken gaan goed vooruit.

Deze werken zijn het sluitstuk in de volledige heraanleg van de E17 tussen Gent en de grens met West-Vlaanderen. Vorig jaar vonden al gelijkaardige werkzaamheden plaats op het deel tussen Deinze en Waregem, in de rijrichting van Kortrijk, tussen Zwijnaarde en Deinze in beide richtingen. De komende 30 jaar zal geen structureel onderhoud meer nodig zijn tussen Gent en de provinciegrens. Meer informatie over de werken kan hier gevonden worden.

E17_IMG_20130717_091610

E17_IMG_20130717_091412

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...