Jan Filliers feesten 2013 op 21 september

Dit jaar op 21 september gaat de 2de editie door van de Jan Filliers feesten op de weides achter Stokerij Filliers te Deinze.

JanFilliersFeesten_2012

Deze feesten worden georganiseerd ten voordele van het goede doel, namelijk het Fonds Jan Filliers. Dit fonds reikt beurzen uit aan jongeren tussen 12 en 25 jaar die het slachtoffer werden van een ongeval, waarbij de betrokken jongere blijvend verminkt of fysisch gehandicapt is ten gevolge van het ongeval. De beurs zal de jongere ondersteunen in zijn/haar verdere persoonlijke ontwikkeling. Het Fonds is actief in Vlaanderen.

De eerste editie mocht een 500-tal bezoekers ontvangen en kon daardoor een mooi bedrag schenken aan het Fonds Jan Filliers. Voor deze editie kon de organisatie een mooi aantal groepen strikken, Tapis Plain, een 4-koppige Deinse band, bekend van onder meer Rock Monsieur, Minirock en Wontergem Kermis.

Jan Filliers Feesten affiche 2013

Deze groep stond vorig jaar ook op de opening van de markt. Daarnaast komt Rhinos Are People Too ook spelen, zij zijn vooral bekend doordat ze verkozen zijn tot de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Zij speelden ook dit jaar op Pukkelpop. Protection Patrol Pinkerton is ook van de partij. Zij speelden dit jaar al op Zeverrock, Melkrock en stonden lange tijd in De Afrekening. De klepper van de avond is A BRAND. Deze band is nationaal bekend en zal ook ons podium betreden. Als afsluiter van deze avond hebben we Stijn & special guest. Stijn is een bekende artiest en DJ en zal voor zijn act een speciale gast meehebben. Tussen de optredens door zullen er verscheidene artiesten het volk plezieren met hun deuntjes.

Tickets zijn te verkrijgen aan €8 in voorverkoop en aan €10 aan de deur. Deze zijn te verkrijgen bij AD Delhaize, Brasserie BrunO en Stokerij Filliers.

Meer info hier – https://www.facebook.com/events/414526425332659/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...