Morgen Kate Ryan op @palmparkies in Deinze


Hierboven een fragment van haar optreden op Parkies in Maasmechelen.

Kate Ryan kwam in 2001 kijken in de Belgische dancewereld. Vijf jaar later kwam de echte doorbraak. Kate mocht deelnemen aan het Eurovisiesongfestival in Athene met het nummer ‘Je t’adore’. Helaas haalde Kate de finale niet, maar ze vond wel een nieuwe dansbeweging uit. Ken jij de kniezwengel nog? Het festival was voor haar een opstap naar een internationale loopbaan. Kate Ryan scoorde een Europese hit met een remake van de klassieker ‘Voyage, Voyage’. Noem haar intussen maar een Europese dancediva. Op PALM PARKIES brengt Kate niet alleen haar eigen hits. Je krijgt een overzicht van 20 jaar partycultuur. Stilstaan is verboden.

Info: parkies.net

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...