Lazy Moon Contest #cultuurschok

Vzw Cultuurschok en De Manedans (Kruishoutem) gaan op zoek naar nieuw talent. Met de organisatie van deze  muziekwedstrijd willen ze beginnende groepen of artiesten stimuleren hun eigen weg of geluid te zoeken. Hiermee geven ze graag podiumkansen aan zowel Deinzenaren als niet Deinzenaren, op muziek staan immers geen grenzen. De muziekwedstrijd is gericht op rustige muziekgenres, hiermee beogen ze een ‘Lazy Friday’  gevoel bij de muziek. De twee voorrondes en de finale worden gespeeld op 4, 11 en 25 oktober en vinden plaats in De Manedans (Mantelstraat 2a, Lozer/Kruishoutem).

Deze samenwerking tussen De Manedans en Cultuurschok is een logisch gevolg van de doelstelling van beide partijen. De Manedans is een gezellige plaats waar menig muzikant welkom is voor een maandelijkse jam, waar verschillende keren per maand optredentjes plaats vinden van uiteenlopende genres. Cultuurschok stimuleert steeds talent uit eigen streek, met oa twee edities van Music-At-Deinze Contest en de programmatie van lokale voorprogramma’s voor de Lazy Friday concerten.

LFOverzicht2014_web

De muziekwedstrijd “Lazy Moon Contest” staat open voor alle rustige genres met live performance. Van jazz tot pop, van blues tot singer-songwriter, of …. !
Word met je groep één van de vier geselecteerde groepen die de voorrondes speelt en maak kans op een plaats in de finale. Zoals de naam doet vermoeden mag de winnaar van deze wedstrijd, spelen als voorprogramma op een Lazy Friday concert met opname van het concert voor een live-demo cd! Schrijf je daarvoor in via de website www.cultuurschok.be ! Dit kan tot en met 31 augustus.
De voorrondes worden gespeeld op vrijdag 4 en vrijdag 11 oktober en vinden plaats in De Manedans. De finale wordt gespeeld in jazz & blues café “De Manedans”, Mantelstraat 2a, 9770 Lozer/Kruishoutem, op vrijdag 25 oktober 2013
De winnaar van de Lazy Moon Contest krijgt als prijs, een betalend optreden als voorprogramma op Lazy Friday concertenreeks 2014 (met als mogelijke data 11/04/2014, 9/05/2014).
De verliezende finalist krijgt als prijs voor de groep een culinair pakket aangeboden door De Manedans.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...