Morgen Level Six op @palmparkies in Deinze

Level Six bestaat een aardige twee jaar. Naam en faam maakten ze al op een hele reeks privéfeesten. Nu zijn ze ook klaar voor PALM PARKIES. Level Six is een op en top partyband. Verwacht geen eigen nummers, maar dat is absoluut geen bezwaar. Dit is een feestje vanaf de eerste minuut. Fans van de tv-show Idool herkennen zeker Esther Sels als frontlady. En zanger Jo Hens is beter bekend als Nico uit de vtm-reeks Familie. Dit duo wordt begeleid door vier ervaren rasmuzikanten. Samen brengt Level Six medleys van de grootste hits van de afgelopen jaren. Wil je al in de sfeer komen? Ga dan naar www.facebook.com/levelsixmusic.

Info: parkies.net

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...