Schotse dagen 2013 kasteel Ooidonk

Dit weekend (Zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2013) zijn er terug Schotse dagen rond Ooidonk kasteel, het hopelijk prachtige weer zal terug een massa bezoekers lokken naar het kasteel domein van Ooidonk. Het evenement zal het domein terug omtoveren tot een schotse vestiging met tal van activiteiten.

Ooidonk_Kasteel_DSC_7677

Elke bezoeker zal zijn gading vinden in het ruime aanbod van activiteiten. Schots en Chefs, culinaire verwennerij door chef-kok Felix Alen en wereldkampioen BBQ Kurt De Koninck. Town Criers Award, Onze belleman zal terug zijn stembanden mogen smeren, bellemannen uit binnen- en buitenland strijden voor de eerste Ooidonk Town Criers Award. Highland Games, De gekende schotse uitdagingen, boomstamgooien, hamerslingeren. Gretna Green, hernieuw uw trouwbeloftes in deze trouwkapel. Schotse Dagen Wandeling. Whisky, proeverij. Flyball hondensport en zoveel meer…

Bezoek de website van de shotse dagen voor het volledige programma.

Belangrijk om te vermelden, dit alles wordt georganiseerd voor een goed doel. De opbrengst van dit evenement gaat naar het bouwen van een “verzorgingswoning en begeleid wonen complex” voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Toegang: Volwassen betalen 8 euro, kinderen (tot 12 jaar) gratis.
Meer informatie: www.schotsedagen.be

[mapsmarker marker=”14″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...