Summer Classics @ WSD op 10 augustus Surfput

Het zand blijft maar de Beachparty is volwassen geworden en kreeg een verse naam: WSD Summer Classics! Op zaterdagavond 10 augustus keert Windsurfing Deinze terug naar hun roots en nodigt iedereen uit voor de klassieker van de Deinse partyzomer: WSD Summer Classics.

WSD Summer Classic

De surfers van Deinze geven partygarantie met de classic beats van Urgent DJ en Kapow kunscollectief voortrekker DJ Jona, die naadloos overlopen in de DJ thuismatch van de zomer, We Play House recordings platenbaas Red D.

Kaarten zijn gelimiteerd en te verkrijgen in het WSD Clubhuis, bij G-Brand of bij één van de bestuursleden. Als VIP ben je vanaf 20u welkom en krijg je 6 hapjes en 2 glazen Prosecco op het VIP terras en clubhuis. Partygangers zonder VIP wensen zijn welkom vanaf 21u op het WSD strand en de cocktailbar in de nieuwe surftuin. Wees snel want ze houden het kleiner en leuker, VOL=VOL!

Wordt alvast Facebook vriend van de WSD Summer classics en blijf op de hoogte van het laatste partynieuws

[mapsmarker marker=”11″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...