Bio Ecomarkt te Deinze een succes!

De 20e Bio-ecomarkt van Groen-Deinze is een succes geweest. De 20 standhouders kunnen tevreden terugblikken. Door het mooie weer op autoloze zondag waren heel wat geïnteresseerde mensen die een kijkje kwamen nemen. Een ruwe schatting is dat er een 400-tal mensen langs kwamen. Vele standhouders hadden ook wel heel interessante zaken te vertellen, te tonen en te proeven. Heel wat mensen konden aan de bio-voedingskramen hun gading vinden.

Bio markt DSC_7412_klein

Ook plantjes, groene energie en ecologische geschenkartikelen waren er te vinden. Mede door de gezellige sfeer door muzikant mister Jaynickel, songwriter performer op ukelele was het echt genieten op de bio-ecomarkt.

Bio markt DSC_7409_klein

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...