Curieus Debat Blik op de toekomst

Curieus

Blik op de toekomst: 6 standpunten over rechtvaardige belastingen

De progressieve socio-culturele vereniging Curieus Deinze en de jong socialisten van Animo slaan de handen in elkaar en organiseren een politiek fiscaliteitsdebat. Vijf nationale politici en één financieel expert van Unizo zullen debatteren over ons huidig belastingsysteem.

Op amper acht maanden van ‘de moeder aller verkiezingen’ heeft iedereen de mond vol van meer rechtvaardige belastingen. Het staat vast dat het belastingsysteem voor heel wat uitdagingen staat. Maar hoe denken de politieke partijen hierover? Karin Temmerman (sp.a), Robrecht Bothuyne (CD&V), Peter Dedecker (N-VA), Stefaan Van Hecke (Groen) en Tom De Meester (pvda) vertellen u in een interessant debat welk standpunt hun partij hierover heeft. Kristof Willekens van Unizo zal zorgen voor de nodige weerklank als financieel expert.

Om het debat in goede banen te leiden, rekenen Curieus en Animo op Dirk Vandenberghe. Als ex-Knack journalist heeft hij heel wat ervaring op zak om er voor te zorgen dat het een boeiende en aangename avond wordt!

Iedereen is welkom op woensdag 25 september om 19u30 in de kelder van de bibliotheek. De inkom is gratis.

[mapsmarker marker=”31″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...