Dag van de klant smaakt

De “Dag van de Klant” belooft op zaterdag 28 september e.k. wel iets heel bijzonder te worden in Deinze!

Na de succesvolle eerste editie van de “Deinze Cycling Tour” vorig jaar, kon een vervolg hier niet uitblijven. Tussen 12u00 en 13u00 verzamelen een 150-tal renners aan het Sint-Poppoplein voor een sportieve fietstocht van 80km door Deinze en omstreken.

Daarnaast organiseren Opperdekenij Deinze en Unizo Deinze samen met de steun van de Stad Deinze de “Dag van de Klant Smaakt”, een culinair evenement aan de Stadshal op de Markt.
In navolging op “Tony Donza trakteert” blijft Tony ook op de “Dag van de Klant” trakteren. Heel wat Deinse winkeliers geven op de Dag van de Klant (fluogele) jetons cadeau aan hun klanten. Met deze jetons (waarde van € 1) kunnen de klanten vanaf 16u00 dan terecht op de “Dag van de Klant Smaakt” aan de Stadshal.

Opperdekenij Deinze zorgt daarenboven voor een “bonnenboekje” met heel wat interessante kortingen bij de Deinse aangesloten winkeliers. Wie dit boekje gaat afhalen bij Wijnhandel Taveirne in de Guido Gezellelaan, of aan de inschrijvingsstand aan het Poppoplein, kan heel de dag genieten van voordelig winkelen!

poster-dag-van-de-klant-smaakt

Deinze cycling tour
Na het grote succes van vorig jaar organiseert Unizo Deinze de tweede editie van de Deinze Cycling Tour.
Niemand minder dat Ludo Dierckxsens komt die dag naar Deinze om mee te fietsen met een 150-tal sportievelingen die de fiets opstappen voor een 80km lange tocht, onder politiebegeleiding, doorheen Deinze en omstreken.
Om 13u00 stipt geeft Tony Donza het startschot, maar vanaf 12u00 kunnen de deelnemers er zich inschrijven, en tevens op de foto met Ludo Dierckxsens aan de Oakley-stand.
Voor de deelnameprijs van € 10 krijgen de fietsers ook nog 2 jetons voor de Dag van de Klant Smaakt , een Isotone sportdrank en het bonnenboekje. Misschien is dat laatste wel dé reden om de partners van de wielrenners Deinze te laten ontdekken.

Om 16u00 worden de fietsers terug verwacht aan de Stadshal, waar meteen dan ook de opening van de Dag van de Klant Smaakt plaatsvindt.

Praktisch:
Parking en douches zijn voorzien aan de Brielmeersen (kant voetbalstadion).
Inschrijven kan ook vooraf via www.unizodeinze.be of www.dagvandeklantsmaakt.be

Dag van de klant smaakt
Vanaf 16u00 kunnen de klanten hun dag culinair verder zetten aan de Stadshal. Zes standhouders wachten hen vanuit hun open keukens op om elke bezoeker culinair te verwennen. Op het centrale terras kunnen de bezoekers genieten van het diverse aanbod. Fan van een glas champagne met oesters, eerder Vlaamse klassiekers of liever iets zoet? Er is voor elk wat wils. Alle gerechtjes worden als degustatieportie verkocht. Op die manier kan men proeven van de gerechtjes van verschillende standhouders. Uiteraard worden ook de bijhorende drankjes voorzien. Voor een fris pintje of een glaasje water verwijzen we de bezoekers graag naar de locale horeca die meestapt in het verhaal, en beslist heeft de jetons te aanvaarden als betaalmiddel. De deelnemers zijn terug te vinden op de flyer en op www.dagvandeklantsmaakt.be

De betaalmunt op de Dag van de Klant Smaakt zijn dus de fluogele jetons die door heel wat winkeliers op de Dag van de Klant worden uitgedeeld als attentie. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om ter plaatse nog extra jetons aan te kopen.
Voor één jeton betaal je één euro. Dranken zijn er al vanaf 2 jetons en gerechtjes reeds vanaf 3 jetons. Zo kan je democratisch smullen van al het lekkers dat de standhouders te bieden hebben.

Radio Tequila zorgt tussen 16u00 en 22u00 voor muzikale animatie, en tussen 19u00-21u00 komt de 5-koppige covergroup Still Crazy het podium onveilig maken.

Standhouders:
• Catering Christophe: Christophe Feys
• Chefclusief: Waldo Ragole
• Restaurant Sint-Christophe: Christoph Bassez
• Verdandi Catering (Veggie by Verdandi): Els Wieme, Nikki Vandenborre
• Taveirne Wines-Spirits: Francky Taveirne
• Filliers

Deelnemende horeca:
• Markt: Café Palace, The Philo, Verdandi, Café-Restaurant Gentlemen, Gelateria TuttiGusti, Sana’s Snack Room, Fantuzzi, Schipperin
• Tolpoortstraat: Panos, Tea-room/snack Cocoon
• Kalkhofstraat: Brasserie Brun0
• Kortrijkstraat: Ristorante Il Punto, Taverne-Brasserie La Luna, Caprice Dagmenu’s &
Tea-Room, Brasserie De Knok

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...