#Maesmusiccargo nu vrijdag 20 september in #Deinze @stubru

De Maes Music Cargo, die een hele zomer lang de Belgische wateren doorkruiste, meert nu vrijdag 20 september aan aan het Sint-Poppolein in Deinze voor een nieuw cargoconcert. Wie goed gevolgd heeft kan uitvissen welke band er mogelijks op het programma staat. 5 bands, 5 dokken en je weet niet wie waar gaat spelen, dat is het opzet.

Maes music cargo

Op het programma staan nog: de Nederlandse rapsensatie De Jeugd van Tegenwoordig of het eigenzinnige Absynthe Minded, dat na dit jaar een pauze inlast. De voorbije 3 weken zorgden het jonge geweld van Compact Disc Dummies, de vrolijke muziek van Suarez en singer/songwriter Jali al voor flink wat ambiance. Volgende week meert de cargo voor de laatste keer aan en dat in Kortrijk.

5 bands – 5 dokken – maar wie speelt waar?

Klinkt als de alomgekende containerconcerten van de afgelopen jaren? Ja, maar deze keer is de setting ietwat spectaculairder. De containers staan op de Maes Music Cargo gestapeld, een enorm binnenschip dat als uniek podium op het water dienst doet om concerten van formaat te geven. Jong en oud is welkom vanaf 18u aan het Sint-Poppoplein voor een frisse pint en een pre-party door één van de Cargo-DJ’s. Maes Pils selecteerde hen begin deze zomer via een DJ-contest op de Facebookpagina. De gelukkigen mogen nu in het voorprogramma van de bands spelen. Om 20u komt de band tevoorschijn. Vanaf 21u start de after-party in samenwerking met Studio Brussel.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...