De pot op in Deinze #oxfam

Met de slogan ‘De pot op?’ stunten de wereldwinkels met hun chocopasta: Vandaag op 12 oktober kan iedereen een lege chocopot – van eender welk merk – inruilen voor een gratis pot Oxfam Fair Trade-choco. Bovendien kun je ook nog eens deelnemen aan een wedstrijd waarmee je een jaar lang GRATIS choco kunt winnen.

depotop2013oww

Tijdens de Week van de Fair Trade, van 2 tot 12 oktober, kan je niet alleen een lege chocopot ruilen: Ze willen je ook uitleggen waarom fair trade de manier is om het lot van miljoenen boeren te verbeteren. Velen van hen zijn nu de speelbal van onrechtvaardige handelsmechanismen die hen verhinderen het leven te leiden waar ze recht op hebben. Daarom gooien wij alle kaarten op tafel en tonen we aan hoe het beter kan. Iedereen welkom in de Oxam-Wereldwinkel in de Gésquirestraat 31 te Deinze. Open van 9 tot 17uur.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...