Met Moose gooit Scouting Deinze het over een andere boeg

Na vijftien edities heeft TranceFUSION z’n pluimen verdiend en trekken we terug de kaart van het Scouts- en Gidsenbal: een oerdegelijke fuif in een modern jasje.

Moose scouts en gidsenbal

Feestgangers doen straks de danstent daveren op zijn grondvesten. Zowel de rockers als techno en electroliefhebbers kunnen zich uitleven. Feestvierders kunnen een dansje placeren in een gezellige locatie. Naast leuke licht en geluidseffecten zal de zaal volledig ingekleed zijn met decoratie. Dit jaar gaan we voor het thema eland en bos, wat het concept Moose perfect weergeeft. Dus, een warme sfeer gegarandeerd.

DJ’s van dienst zijn onder andere Ed & Kim. Deze base invaders staan al vijftien jaar broederlijk naast elkaar achter de draaitafels. Ze laten al dertien jaar de Switch-compilaties van StuBru op de mensheid los, speelden zeven maal Pukkelpop plat, bombardeerden zeven maal Ten Days Off en reduceerden al negen maal Laundry Day tot een smeulende ruïne. Vooroordelen over deze jongens zijn niet nodig; ze mixen verschillende genres, maar altijd met een eigen smoel en een vette grijns. Bovendien is het de laatste keer dat je dit duo aan het werk kan zien, Moose is immers hun laatste missie.
Naast dit unieke duo geven we ook DJ’s van bij ons een kans. Denk maar aan Redking, bekend uit het Gentse nachtleven. Ook Mr. Noisy en White Trash uit Deinze zullen knallen!

De VIP’s kunnen dit jaar terecht in de Brielpoort voor hun jaarlijkse dosis sfeer, goed gezelschap en gezellig feestgedruis.
Met een eenvoudig concept, steengoede muziek en bakken ervaring zet Moose een nieuwe fuifstandaard in Deinze. De eerste editie wordt er eentje om nooit te vergeten. Tot dan!

Tickets voor Moose koop je bij Den Inktpot (Dorpstraat, Astene), Delhaize (Gentstraat, Deinze) en alle leden van Scouts- en Gidsen Deinze. VIP + Dinner tickets zijn enkel online te koop. Het aantal tickets is beperkt.
http://moose.scoutingdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...