Vrijdag 11 oktober Kroätie – België op groot scherm

Op vrijdag 11 oktober vanaf 16u kan je opnieuw terecht in het Kaandelpark aan JC Brieljant voor de uitzending van de wedstrijd Kroatië – België op groot scherm. De wedstrijd zelf start om 18u00, maar je kan al vanaf 16u terecht in JC Brieljant.

Bongd_ScoBel_DSC_1287

Schepen van Jeugd, Rutger De Reu: “Na de succesvolle samenwerking bij de vorige wedstrijd slaan de jongeren van BONGD vzw en JC Brieljant opnieuw de handen in elkaar, voor een spannende voetbalavond, die mogelijk zal beslissen over de kwalificatie van onze Duivels. Wij willen een Duivelse Stad worden en rekenen op onze inwoners.”

Voorzitster Tess Minnens, BONGD VZW: “In het Kaandelpark zal er opnieuw een groot scherm voorzien zijn, eetstandjes en een extra bar van BONGD vzw. Bij minder weer kan je terecht onder een sterrentent, waar ook vuurkorven zullen voorzien worden en ook binnen zal de wedstrijd te volgen zijn. Na de wedstrijd kan nog lang nagepraat worden, en kan je zelfs een beentje los gooien op de afterparty!”

Ook op dinsdag 15 oktober organiseert JC Brieljant een gewone instuif voor de uitzending België – Wales.
Brieljant is dan uitzonderlijk open van 20u00 tot middernacht.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...