Stedelijke dienst voor onthaalouders viert de ‘dag van de onthaalouder’ op 12 oktober

Op zaterdag 12 oktober, de nationale ‘dag van de onthaalouder’, zet de stedelijke dienst voor onthaalouders de onthaalouders in de bloemetjes. Ze schenken hen dan een kleine attentie voor hun blijvende inzet.

85 aangesloten onthaalouders zetten zich het hele jaar door met veel passie in voor de opvang van meer dan 1.000 baby’s, peuters en schoolkinderen. Onthaalouders aangesloten bij de stedelijke dienst voor onthaalouders zijn dan ook dé grootste aanbieder van kinderopvang in Deinze. Dit is geen toeval, ouders appreciëren de huiselijke en warme sfeer die een onthaalouder biedt, net als thuis.

Regelmatig geven ouders hun mening over de opvang. 99% van hen vindt dat de onthaalouders op een lieve, warme en kindvriendelijke manier met hun kind omgaan. Bij een onthaalouder kan dan ook veel individuele aandacht naar elk kind gaan, onder andere door de kleine groepjes, wat voor een familiale sfeer zorgt. Elk jaar op 12 oktober, de nationale dag van de onthaalouder, zet de stedelijke dienst voor onthaalouders de onthaalouders in de bloemetjes. Dit jaar schenkt de dienst, die aangesloten is bij de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten, de onthaalouders een handige en hippe boodschappentas met een attentie, in samenwerking met Opvoedingspunt. Door deze kleine attentie worden de onthaalouders bedankt voor hun inzet, zorg en lach, en dit iedere dag opnieuw.

2013-10-07 20_53_43-Home _ Ik word onthaalouder

Onthaalouders gezocht
De dienst onthaalouders is steeds op zoek naar nieuwe onthaalouders. Heb jij een passie voor kinderen en zou je hier graag je beroep van maken? Neem dan zeker een kijkje op www.ikwordonthaalouder.be of neem contact op met de stedelijke dient voor onthaalouders.

Info: Stedelijke dienst voor onthaalouders, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze, 09 381 96 91, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...