Toerisme krijgt ook een plaats op onze site

Veel mensen bezoeken reeds onze regio om de verschillende bezienswaardigheden die onze regio rijk heeft te bezoeken, zoals kasteel Ooidonk en het Museum van Deinze en Leiestreek. Wij willen hier ook graag onze bijdrage leveren om onze regio nog meer bekend te maken buiten Deinze. We zijn reeds gestart om een paar bezienswaardigheden in beeld te brengen op onze website. Bovenaan in het menu kan je via toerisme reeds binnenkijken in de Lieve Vrouwe kerk van Deinze, rondkijken op de Brielmeersen en de tuin van Ooidonk bekijken.

Klik hier om naar “Toerisme” te gaan.

Kasteel_Ooidonk_DSC_1514

Binnenkort wordt dit aangevuld met nog meer bezienswaardigheden uit de regio. Wil je meehelpen om info te verzamelen over een bepaalde bezienswaardigheid of heb je tips om dit nog beter te illustreren contacteer ons via het gekend email adres [email protected]. Sint Poppo zal je eeuwig dankbaar zijn 😉

Zaken die volgen zijn B&B’s uit de regio, streekproducten, … ook hier is alle info welkom!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...