Natuur kwis…? quiz…? cwiss…?

Denkers en peinzers aan het natuur – of milieufront, alle hens aan dek! Tijd om quizscharen te wetten, groene ‘dictionaires’ boven te halen en die vergeelde gidsen over vlinders en tuinvogels nog eens uit te pluizen.

Natuurpunt DeinzePlus lid 500

De voorzitter van NP Deinze Plus heeft er zin in en hij hoopt u ook!
Wie een aantal kennissen of familieleden heeft die ook wel houden van een natuurleuk vragenuurtje en moeiteloos een kruisspin van een pissebed onderscheiden, dient dringend contact op te nemen met NP DeinzePlus om zich in te schrijven voor de grote najaarsquiz. Niets zo ontspannend dan in fluisterend tafeloverleg deinse natuurknopen te ontwarren.

Een eerste editie had vorig jaar plaats. Na de positieve reacties is er ook dit jaar een gelijkaardig vragenspel in elkaar gestoken. Dit gaat door op 14 december in zaal Ter Wilgen in de Poelstraat 70 in Deinze (en dus niet meer in de kleinere kelder van de bibliotheek). NP opent de deuren om 19.15 uur en de quiz begint om 20 uur stipt.

Heb je zin om er dit jaar ook (weer) bij te zijn? Inschrijven kan gewoon via e-mail naar Koen Houthoofd ([email protected]) of [email protected], met vermelding van de naam van de ploeg en bij voorkeur ook al de naam van de vier leden van je ploeg. Deelnameprijs is 3 € per persoon (12 € per ploeg) en kan overgeschreven worden op 979-4359750-90 of op de avond zelf betaald worden.

Iedereen wint een prijs, een setje felgroene mezenbol-ophangnetjes is dan ook een felbegeerde trofee!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...