#Sinterklaas in Deinze op zaterdag 16 november

Op zaterdag 16 november 2013 is het weer zover. Dan doen Sinterklaas en zijn 10 Zwarte Pieten hun intrede in onze stad! De secretaris van de Sint liet alvast weten dat we hem erg gelukkig kunnen maken door hem met alle kinderen van Deinze en omstreken op te wachten langs de kade aan het Sint Poppoplein. Hij zal zijn uiterste best doen om zo veel mogelijk kinderen persoonlijk te begroeten en de Zwarte Pieten kijken al erg uit nar hun bezoek aan de Deinse kinderen!

Wat staat er allemaal op het programma op deze heugelijke dag?

Om 9.30 u. wordt de Sint verwelkomd aan de Ceder en tot 11.30 u. zijn alle kinderen er welkom bij Sinterklaas, die voor elk kind iets lekkers meebrengt.
In de namiddag begeeft Sinterklaas zich met de stoomboot naar Deinze. Zijn aankomst is voorzien om 14 u. aan het Sint Poppoplein, waar hij verwelkomd wordt door onze burgemeester. Vanaf 15.00 u. begeeft Sinterklaas zich naar de Brielpoort. Onderweg maakt hij uitgebreid tijd om zo veel mogelijk kinderen te begroeten.

Om 15.30 u. stipt begint, in de Brielpoort, de interactieve Zwarte Pieten kinderdisco van Dreamteamanimaties.
De Zwarte Pieten kinderdisco duurt 60‘ en is gratis toegankelijk. De deuren van de Brielpoort gaan open om 14.45 u. en de show start om 15.30 u. stipt.

Info: Deinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...