Zondag 17 november veldloop AC Deinze

logo acdeinzeAtletiekclub AC Deinze organiseert op zondag 17 november zijn jaarlijkse veldloop ‘Grote Prijs Stad Deinze’. Vorig jaar kwamen liefst 1572 atleten en atletes naar de Brielmeersen afgezakt, een absoluut record. En dit niet alleen voor de club, geen enkele veldloop in België doet beter en daarmee is dit evenement uitgegroeid tot een echte klassieker.

De aantrekkingskracht van de zeer gevarieerde omloop, die ongewijzigd is gebleven, is daar beslist niet vreemd aan. Sensatie is nu al weer verzekerd om uit te maken wie de opvolgers zullen worden van Gert Van Poucke en Evy Pieters, die vorig jaar de hoofdwedstrijden bij de seniors heren en dames aan hun palmares toevoegden.

Vanzelfsprekend wordt ook nu uitgekeken naar de resultaten van de atleten uit eigen rangen. Camilla De Bleecker, die vorig seizoen de wedstrijd bij de dames juniores en ook algemeen naar haar hand zette, is helaas wegens langdurige kwetsuur niet van de partij.

Maar misschien kunnen Gerben De Paermentier (pupillen) of Marc Bultinck (masters 50+) zichzelf op de erelijst opvolgen.

Alles begint al om 11.30h met een G-loop voor atleten met een handicap, en eindigt met de wedstrijd voor seniors mannen, die van start gaan even voor 16.00h. Het volledige uurrooster en het utgetekende parcours zijn te raadplegen via de website van de club www.acdeinze.be. De prijsuitreiking gaat naar jaarlijkse gewoonte door in het Vrij Technisch Instituut, Leon Declercqstraat, 9800 Deinze. Verdere info is te bekomen via het secretariaat van de club of bij secretaris Sylvain Wieme, tel. 09/386.99.55 [email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...