Zwembaddagen in Palaestra Deinze

Tijdens de Zwembaddagen kan je in Palaestra terecht voor een onvergetelijk zwemfeest met extra veel waterplezier, animatie en recreatie in en rond het zwembad. Op donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november 2013 gaat, onder impuls van het ISB, de vijfde editie van de ‘Zwembaddagen’ door.

Water Track: vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de gewone openingsuren

Zwembaddagen_DSC_3466

Donderdag 14 november
Middagzwemmen: 12u – 13u Na het zwemmen wordt u een gratis hot-dog aangeboden. Vooraf inschrijven is verplicht.

Water Track tijdens de gewone openingsuren

Vrijdag 15 november
Zwemmathon – Zot veel zwemmen!: 17u – 20u een 12-urenactie waarin het zwembad tracht om deelnemers zoveel mogelijk afstand te laten zwem- men. Het zwembad dat de meeste kilometers bijeen- zwemt krijgt de titel ‘sportiefste zwembad ’. Over- dag zwemmen de scholen zoveel mogelijk kilometers bij elkaar en van 17u tot 20u kan iedereen deelnemen. Wie 500 meter zwemt (20 lengtes) mag achteraf genieten van een gratis borrelbad of stoombad.

Kleuterzwemmen met viskraam: 17u – 19u Kleuters (t.e.m. 3de kleuterklas) kunnen samen met 1 begeleider gratis zwemmen. De allerkleinsten kunnen eendjes vissen voor een leuke verrassing. Vooraf inschrijven is verplicht.

Water Track tijdens de gewone openingsuren

Zaterdag 16 november
POOLPARTY: 20u – 23u Vanaf 10 jaar. Kaarten vooraf verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad: Prijs: € 2,10 Max. 200 deelnemers

Water Track tijdens de gewone openingsuren

Zondag 17 november
Ontbijtzwemmen: 8u – 9u Alle zwemmers tussen 8u en 9u kunnen na het zwemmen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet voor de prijs van € 4,50 (toegang zwembad inbegrepen). Vooraf inschrijven is verplicht (max. 100 dln).

Viskraam: 10u – 12u De allerkleinsten kunnen eendjes vissen voor een leuke verrassing.

Aperitiefzwemmen: 10u30 – 12u Na het zwemmen van 10 lengtes kan je genieten van een lekkere aperitief. Gratis relaxerend borrelbad of stoombad na 25 lengtes zwemmen.

Water Track tijdens de gewone openingsuren

[mapsmarker marker=”3″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...