Deinze Shopping Park slaagt er wel in

Deinze Shopping Park de perfecte start om Deinze te lanceren als ideale winkelstad.

Patrick Piens slaagt er in alle grote merken binnen te halen in zijn Shopping Park oa. JBC, ZEB, Brantano, Bel&Bo, Avance, L&L, C&A, Casis/Paprika, Eldi, … Al deze winkels hebben een grote oppervlakte nodig, in totaal een winkeloppervlakte van 6754m2 en er komt een grote centrale parkeerruimte voor 160 wagens. Nu al lijkt de investering van 10 miljoen euro een succes te worden, met meer dan 30.000 inwoners is Deinze een grote koopkracht.

D-Shopping__Deinze_Shopping_Park-3

De uitstraling van Deinze shopping park in de regio is ook een meerwaarde om het centrum van Deinze uit te bouwen tot een gezellige winkelstad. Vanaf de site Deinze Shopping Park is het ±500m stappen naar de gezellige Tolpoortstraat, waar het ideaal winkelen is door de leuke en gezellige boetieks. Een perfecte aanvulling dus voor het centrum van Deinze.

Meer info over Deinze Shopping Park kan je hier terugvinden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...