Nieuw seizoen Borrel-Nootjes start vandaag 1 december

imgresDe dienst cultuur en evenementen en de Academie voor Muziek, Woord en Dans brengen dit najaar een elfde reeks Borrel-Nootjes, de fel gesmaakte aperitiefconcerten op hoog niveau met muzikanten van eigen kweek. Katrijn Friant & Françoise Vanhecke beten vanmorgen de spits af.

Na de geslaagde voorbije seizoenen, kan het publiek opnieuw genieten van een gevarieerd programma. Er worden terug enkele verrassende concerten aangeboden tijdens het seizoen 2013-2014. Voor het concert in een filiaalgemeente van de academie is Nazareth de gastgemeente. Ook het Borrel-Nootjes Juniorconcert met leerlingen van de muziekacademie staat terug op het programma. Het concept blijft ongewijzigd, gratis kwaliteitsvolle aperitiefconcerten met een gezellig glaasje achteraf.

Volgende concerten Borrel-Nootjes seizoen 2013-2014:

Zondag 26 januari 2014 om 10.30 u. – Zaal Nova (Nazareth): Jo Roberts Big Band
Zondag 23 februari 2014 om 10.30 u. – Sint-Bartholomeuskerk Vinkt: I Giocatori
Zondag 16 maart 2014 om 10.30 u. – Zaal Post Muziekacademie: Borrel-Nootjes Junior

Info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, 09 381 96 40, [email protected] Dienst cultuur en evenementen, 09 381 95 10, [email protected]

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...